Skip to main contentVakmanschap

In het jaar 2016 zat ik 30 jaar in het schildersvak.
Maar klaar ben ik nog lang niet.
Of het nu om buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, wandafwerking of glas gaat; alles doe ik met passie voor het vak en de nodige zorgvuldigheid.

“Ik doe pas de deur achter mij dicht als de klant en ikzelf helemaal tevreden zijn”

Projecten

Erik Klein Lebbink

Mijn naam is Erik Klein Lebbink en ik woon in Holten. Ruim 30 jaar geleden rondde ik de schildersvakschool af. Daarmee was ik de eerste in de familie die dit vak ging uitoefenen. En wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt!

Het mooie aan mijn vak is dat je zorgdraagt voor een eindresultaat dat jarenlang zichtbaar blijft. Een eindresultaat in de vorm van bijvoorbeeld een mooi behang, een kleurtje op de wand of een woning die van buiten weer netjes in de verf is gezet. Alles wat ik heb gedaan, is elke dag weer zichtbaar voor de klant. Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat ik mijn werk netjes aflever.

Wat kan ik voor u doen

Mijn werk is onder te verdelen in drie verschillende categorieën:
buiten- en binnenschilderwerk, wandafwerking en glas.

Uw wens vertaal ik in een mooi eindresultaat. Denk ik dat het beter of anders kan; dan laat ik dat weten. Vanuit mijn vakmanschap en ervaring zorg ik ervoor dat ik een maximaal eindresultaat aan u kan opleveren.

   

Buiten- en binnenschilderwerk

Of het nu om een woning of bedrijfspand gaat, een bestaande woning of nieuwbouw: ik heb geruime ervaring en flink aantal uiteenlopende projecten op mijn naam staan. Ik weet hoe het is om bij de mensen thuis te komen en ga in alle gevallen netjes en vakkundig te werk. Altijd met respect voor de bewoners. Want niet alleen het eindresultaat moet naar wens zijn. Ook de weg er naartoe.

 

Wandafwerking

Behang, glasvezel, sauzen; ik neem de gehele wandafwerking voor zijn rekening, zodat u er geen omkijken naar heeft. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Elke lijn wordt strak afgewerkt. Een stukje vakmanschap waar u jarenlang plezier van heeft.

 

Glas

Enkel glas, dubbel glas, voorzetramen; ik zorg ervoor dat het glas zorgvuldig wordt opgemeten en geplaatst. Daarbij kijk ik verder dan alleen het glas. Het raam inclusief kozijn wordt weer netjes afgewerkt.